Ne demek?

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip koca birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedili gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu kısım temelı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak sıkıntı ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma hizmetlevi hasılat.

Bir ahir blog yazımızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. yangın kapısı Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız bölge kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler sağlamlar. Bu da Yangın Kapısı siteyi kullanırken henüz âlâ bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, Yangın Kapısı Fiyatları yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yarar hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page